Женский форум Шик

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Женский форум Шик » Работа и карьера » Сотрудники с медицинским образованием

Сотрудники с медицинским образованием

Сообщений 1 страница 4 из 4

1

Где и как можно найти сотрудников с медицинским образованием? Гос.службу, типа биржи труда, не предлагать

0

2

Та можно просто везде выставлять объявления о вакансии, либо просто сделать запрос в рекрутинговое агентство. Я, кстати, с таким сотрудничала (вот их https://bestheads.in.ua сайт), когда искала работников в свою швейную мастерскую. Где-то за месяц мне предоставили полный список (7 человек требовалось).

0

3

Вибачте за відволікання, але я вже декілька місяців намагаюся знайти роботу і не дуже впевнений, де почати пошук. Моя мрія - отримати цікаву і високооплачувану роботу, але де краще всього шукати роботу? Чи може ви порадите якусь ефективну стратегію пошуку вакансій?

0

4

Я розумію, що пошук роботи може бути важливим кроком у житті. Щоб знайти відповідне місце для себе, вам варто звернути увагу на вакансії компанії галактика . На їхньому офіційному сайті ви знайдете різноманітні можливості для розвитку кар'єри. Ця компанія славиться своєю інноваційністю, професійним підходом та гарними умовами для працівників. Вакансії компанії Галактика регулярно оновлюються і включають в себе різні сфери діяльності. Тут ви знайдете можливості для розвитку як в IT сфері, так і в інших галузях. Компанія Галактика завжди шукає талановитих та мотивованих спеціалістів, і це може бути вашим шансом.

0

Вы здесь » Женский форум Шик » Работа и карьера » Сотрудники с медицинским образованием

Рейтинг форумов | Создать форум бесплатно